SSS

Geçmiş Mezunlar Günü’nde almam gereken madalyayı alamadım, ne yapabilirim?

En son yapılan Mezunlar Günü’ne ait madalyanızı isiminiz yazılı olarak almakisterseniz, o sene içerisinde 31 Aralık tarihine kadar başvuru formunu doldurmuş olmanız gerekmektedir. (Örneğin; 2015 yılı Mezunlar Günü’ne ait madalyanızı isimli olarak alabilmeniz için 31 Aralık 2015 tarihi saat 17.00’a kadar başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.) Daha önceki yıllara ait madalyanızı ise e-store üzerinden sipariş edebilirsiniz.

Yayınlanan Mezunlar Günü Madalya Alacaklar İsim Listesi’nde ismimi bulamadım, ne yapmalıyım?
İsim listesinin yayınlandığı sayfadaki “Listede ad eksikliği başvuru formu” üzerinden başvuru yaptığınızda kayıtlarda bir hata olup olmadığı incelenip, isminiz buna göre eklenecektir.
Not: Madalyanız diplomanızın üzerindeki isimle düzenlenir.

ODTÜLÜ Dergisi’ne nasıl abone olabilirim?
Sisteme kayıt olurken “ODTÜLÜ Dergisi’ne abone olmak istiyorum” kutusunu işaretlerseniz ya da daha sonradan profilinizde ilgili değişikliği yapar ve derginin gelmesini istediğiniz adresi profilinize kaydederseniz yılda 4 kez çıkan dergimize ücretsiz olarak abone olabilirsiniz.

ODTÜLÜ Dergisi daha önce adresime geliyorken artık ulaşmıyor, neden?
Sistemdeki adresiniz güncel olmayabilir. Sistemdeki adresiniz güncelse kpmadmin@metu.edu.tr adresine e-posta ile ulaşabilirsiniz.

Nasıl transkript alabilirim?
Transkript Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından çıkarılmaktadır.

Mezun kartı almak için ne yapmam gerekir?
Üniversitemiz mezunlarına tanıtıcı olarak mini diploma verilmektedir. Mini diplomanızı odtuden.com.tr adresinden online olarak sipariş verebilirsiniz.

Yerleşkeye özel aracımla girmek istiyorum. Taşıt pulunu nereden alabilirim?
Taşıt pulu İç Hizmetler Müdürlüğü tarafından verilmektedir.

Eymir Gölü’ne nasıl girebilirim?
Eymir Gölü’ne yaya giriş için herhangi bir işleme gerek yoktur. Araçla giriş için ise Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nden giriş kartı almanız gerekmektedir.