Dönemsel Satış Danışmanı | Otokoç Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş

İlan Bitiş Tarihi:

İş Tanımı:

6 aylık Satış Okulu programı dahilinde, Türkiye’nin farklı lokasyonlarındaki Otokoç Ford ve Otokoç Fiat şubelerimizde bulunarak otomotiv sektörü trendlerini ve satış dünyasını keşfetmek için bize katıl, Otokoç Otomotiv’de birlikte çalışma fırsatı yakalayalım!

Program sonucunda yüksek performans sergileyen Satış Okulu katılımcılarımız, Otokoç Otomotiv’de Satış Danışmanı olarak devam etme fırsatı bulacak.

Nitelikler:

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya Yüksek Lisans öğrencisi olup esnek bir ders programına sahipsen,
  • Gelecekte satış alanında bir kariyer hedefliyorsan,
  • Aktif olarak araç kullanabiliyor, sürüş güvenliği ve trafik kurallarına hassas bir şekilde uyuyorsan,
  • Güler yüzlü, iletişimi kuvvetli ve yüksek enerjiye sahip biriysen,
  • Müşteri memnuniyetini önceliklendiriyor ve hedef odaklı çalışmayı seviyorsan,

Başvur butonundan başvurabilirsin.