Elektronik Bakım Mühendisi | Nuh Çimento Grubu

İlan Bitiş Tarihi: 23.01.2023

Job Description

1966 yılından günümüze “Köklü Geçmiş, Güçlü Gelecek” mottomuzla ekosistemimizde sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda sektöre ve yeniliklere öncülük ederiz.
Birlikteliğimizin gücünden beslenerek sürekli gelişim ve başarı odaklı çalışırız. İşimizi her geçen gün daha ileriye taşımak için, bugünün ve yarının dünyasında öncü olmayı hedefleriz.
Uzmanlığımız, deneyimimiz ve teknoloji ile desteklenen üretim gücümüz ile hızlı değişimlere uyum sağlarız. İşine hevesle sarılan ve en önemlisi de aynı heyecan ve azimle çalışan büyük bir ekibiz.
Tüm paydaşlarımızla kurduğumuz güçlü bağlar sayesinde büyük işlere imza atarız. Ekip ruhunun bilinci ve karşılıklı güvenle fark yaratırız. Dayanışmayı esas alarak, kırılmaz bir zincirin parçaları olduğumuzu bilerek hareket ederiz.

“Rotanı belirle, yolculuğun parçası ol”

Nuh Çimento Grubu’nda Elektronik Bakım Mühendisi’nden Beklentilerimiz;

• Tüm makine ve donanımın üretim ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çalışır durumda olmalarını sağlayıcı faaliyetlere destek olmak.
• Elektronik bakım onarım faaliyetleri ile ilgili raporları hazırlamak, gerekli analizleri yapmak ve hata nedenlerini araştırmak.
• Yeni yapılacak yatırımlarda, modernizasyonlarda yatırım birimiyle koordineli olarak enstrüman ve ekipmanların özelliklerini belirlemek, tedarikçi firmalarla iletişim kurmak; firmalarla hizmet anlaşmalarının yapılmasında ilgili birimlerle işbirliği yapmak.
• Yıllık, aylık yedek parça ve işletme malzemesi ihtiyaçlarının planlanmasında, temin edilmesinde ve stok kontrolünün yapılmasında görev almak.
• Otomasyon sistemlerine ait tüm donanım (server, client, network cihazları) ve yazılım sistemlerinin kesintisiz bir şekilde çalışmasını sağlamak; gerektiğinde yazılım ve donanım geliştirmelerini yapmak.
• Tüm saha PLC, HMI, SCADA yazılımlarına ait uygulamaları hazırlamak, yönetmek, gerekli modifikasyonları yapmak, arıza takibi yapmak.
• Otomasyon sistemlerine ait PLC ve I/O Panolarının bakım, modernizasyon ve arıza giderme faaliyetlerini yürütmek.
• Teknolojik gelişmeleri izlemek, uygulanmasını öngördüğü geliştirme önerilerini sunmak, onaylanan geliştirme çalışmalarını yürütmek, verimlilik attırıcı uygulamaları takip etmek.
• İş Sağlığı ve Güvenliği açısından kendisine bağlı olan çalışanların, tehlike kaynaklarını ve oluşabilecek riskli durumları tespit etmek ve önlem almak.
• Bölümün bütçesi ile ilgili verileri hazırlanmak, ilgili birimlerle işbirliği yapmak ve harcamaların bütçeye göre yapılmasında rol almak.

Pozisyon İçin Gerekli Nitelikler

• Üniversitelerin Elektrik/Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun,
• Kocaeli’de ikamet eden/edebilecek,
• İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip,
• MS Office uygulamaları ve konusuyla ilgili diğer programları kullanabilen,
• Organizasyon, ekip yönetimi, problem çözme, analitik düşünme ve raporlama becerilerine sahip,
• İş sağlığı ve güvenliği konularında farkındalığı yüksek
• Esnek çalışma saatleri ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen,
• Dinamik, takım çalışmasına yatkın,
• İletişim yönü kuvvetli, çözüm odaklı
• Teknolojik gelişmeleri takip eden ve sürekli gelişime açık.

Nuh Çimento Grubu’nun Ekip Arkadaşlarına Sağladığı Olanaklar;

• Nuh Akademi kapsamında, kişisel, yetkinlik ve hobi bazında sürekli öğrenme deneyimi
• Dijital gelişim destekleri
• Mentorluk eğitimleri ile gelişim fırsatı
• Etkinlik atölyeleri
• Kariyer yolculuğunda ilerlerken danışmanlık alma imkânı
• Anlaşmalı üniversitelerde MBA imkânı
• Sağlık sigortaları
• Lojman imkânı
• Hibrit çalışma imkânı
• Nuh Çimento Grubu şirketleri arasında rotasyon imkânı
• Telefon, internet, bilgisayar desteği
• Yenilikçi ve teknolojik projelerde yer alma fırsatları
• Çalışan deneyimi uygulamaları ile şirket gelişimine katkı sağlama olanağı

Başvuru Süreci

Online başvurularda başvuru sürecinin her aşamasında başvuran kişilere e-posta gönderilir. Gelen e-postalar için junk/spam/gereksiz posta bölümlerinin de kontrol edilmesi gerekir.
İşe alım süreçlerinde adayların pozisyon ve şirket kültürüne uygunluğu esas alınır. Tüm süreçlerde fırsat eşitliği ve şeffaflık ilkeleri korunur.

Başvuru Değerlendirme Araçlarımız

• İngilizce Seviye Belirleme Testi