Etkinlik-Eğitim İlanları

Genç Yetenek | GÜRİŞ İnşaat ve Mühendislik A.Ş.

• Kurum/Firma: GÜRİŞ İnşaat ve Mühendislik A.Ş.
  • Eğitim: Genç Yetenek
  • İşveren Web Sitesi: https://www.guris.com.tr

Son Başvuru Tarihi: 27 Ağustos 2021

Yalnızca Üniversite 3. ve son sınıf öğrencilerini kapsayan eşsiz, gelişim odaklı, uzun süreli (3 ay) bir programdır. Süreç dâhilinde öğrencilerin yarı zamanlı bir GÜRİŞ’ li olarak çalışmasının sağlanması; Genç Yeteneklere mesleki bilgi, beceri, tutum ve davranışlarını geliştirmeleri, sektörü tanımaları, iş hayatına uyumları, gerçek üretim ve hizmet ortamında yetişmeleri hedeflenmektedir. Program dâhilinde öğrencilere gerçek zamanlı projelerde çalışma fırsatı verilecektir ve aynı zamanda öğrencilerin okullarında edindiği teorik altyapıyı pratik uygulamalarla güçlendirmesi sağlanacaktır.

Program dâhilinde; haftada 2 tam gün çalışma şartı mevcuttur. Program Ekim ayında başlayacak olup, Ocak 2022 de sonlanacaktır.

Programa katılan öğrencilere sağlanacak olanaklar aşağıda belirtilmiştir.

• Şehiriçi servis hizmeti
  • Günlük ücret
  • SGK
  • Öğle Yemeği (Pandemi dönemi için değişiklik göstermektedir)