Management Trainee | SASA POLYESTER SANAYİ A.Ş.

İlan Bitiş Tarihi: 17.09.2021

SASA, faaliyet gösterdiği polyester elyaf, filament ve polimer sektörlerinde mevcut kapasitesi ve yaptığı yeni yatırımları ile Türkiye’nin ve bölgenin bu alandaki lider sanayi kuruluşudur. 4 faz halinde gerçekleştirmeye başladığı Dünyanın en verimli işletme projeleri sonucunda ilk 3 fazı olan yeni elyaf tesislerini 2019 yılı Haziran ayında, Poy/Tekstüre tesislerini 2020 yılı Haziran ayında, Şişe Cipsi tesisini ise 2020 yılı Ağustos ayında tamamlamıştır. SASA, yatırım bedeli 935 milyon dolar olan Petrokimya yatırımının ilk basamağı ve Polyester üretiminin de hammaddesi olan PTA fabrikasının temelini Şubat 2021’de atmıştır. Kurulacak PTA işletmesi ile yılda 1,5 milyon ton kapasitede üretim, önümüzdeki 10 yıl içerisinde Türkiye’de ilk 5’te, Dünyada ise en iyi petrokimya tesisi olunması hedeflenmektedir. Planlanan 11 milyar 800 milyon dolar tutarındaki petrokimya yatırımının tamamlanacağı 2029 yılında, toplam 13 milyon ton üretim kapasitesine kavuşacaktır. SASA, bu sayede 14 milyar dolar ciroya ulaşmayı ve toplamda 13 bin kişinin istihdamını hedeflemektedir. Bu doğrultuda, mevcut birimlerinde ve yeni yatırımlarında görev almak üzere, aşağıda belirtilen niteliklere sahip takım arkadaşları aramaktayız.

• ODTÜ, Boğaziçi Üniversitesi, İTÜ, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitelerinin Mühendislik Fakültesi bölümlerine üniversite başarı sıralamasına göre ilk 10.000’de girmiş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerine üniversite başarı sıralamasına göre ilk 2000’de girmiş, 3.ve 4 sınıf öğrencisi ya da yeni mezun olmuş,

• Çok iyi derecede İngilizce bilen,

• Analitik düşünme ve raporlama becerilerine sahip,

• Kişiler arası yazılı ve sözlü iletişimi güçlü,

• Adana’da ikamet eden / edebilecek olan.

• Başarılı adaylar Yönetici Yetiştirme Programı (Management Trainee) programına dahil olacaklardır.

• 3.ve 4.Sınıf öğrencileri için değerlendirme sürecini başarı ile tamamlamış olan adaylara başarı sıralaması dikkate alınarak burs verilecek olup sonrasında istihdam edilecektir.