Etkinlik-Eğitim İlanlarıİş İlanlarıStaj İlanları

MEXT BİL-İşim Eğitim ve İstihdam Programı

İşverenlerle öğrencileri buluşturacak ve her yıl 300 gence bilişim alanında istihdam sağlayacak MEXT BİL-İşim Eğitim ve İstihdam Programı’nın başvuruları devam ediyor.

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası(MESS), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş birliğinde hayata geçirdiği MEXT BİL-İşim Eğitim ve İstihdam Programı ile genç yetenekleri geleceğe hazırlıyor.

MESS Teknoloji Merkezi (MEXT) ortaklığında gerçekleştirilen programdan üniversitelerin sayısal bölümlerinde okuyan 3. veya 4. sınıf öğrencileri ya da yeni mezun olup henüz iş gücüne katılmamış gençler yararlanabiliyor.

Ücretsiz olarak sunulacak eğitimlerin yanı sıra genç yetenekler, Türkiye’nin öncü kuruluşlarında uzun dönemli staj ve iş fırsatı elde edebiliyor.

Üstelik MEXT fırsatları globalde de sizlerle. Mezunlara tüm dünyadan iş birliği yapılan firmalarda kariyer fırsatı sunuluyor.

Detaylı bilgi edinmek ve başvuru formuna ulaşmak için: https://mextbilisim.com/