Online Özel Ders Öğretmeni | Tayy Özel Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi

• İşveren Web Sitesi: www.tayy.net
  • İşveren E-posta Adresi: bilgi@tayy.net

İlan Bitiş Tarihi: 01.06.2022

“tayy.net” eğitim sektöründe 10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve 1+ Milyon saat birebir özel ders tecrübesi bulunan Atabey Eğitim Kurumlarının kurucuları tarafından 2022 yılında hayata geçirdiğimiz online eğitim platformudur.

“tayy.net” platformunda Türkiye’nin seçkin üniversitelerinden eğitmenlerle çalışıyoruz. Sınava hazırlık sürecini iyi bilen, bilgileri taze bir eğitmenin özel ders ve soru çözüm saatleri ile öğrencilere daha faydalı olacağını biliyoruz.

Online özel ders vermek üzere aşağıdaki özelliklere sahip öğretmenleri bünyemize katacağız.

• Boğaziçi, ODTÜ ve İTÜ üniversitelerinden birinde herhangi bir bölümde okuyan,
  • Kullanabileceği bir tableti veya grafik tableti olan
  • Veya bir tablet veya grafik tablet alabilecek olan (genelde çizim amaçlı kullanılan grafik tabletlerin fiyatları 250-400 tl arasında değişmektedir)
  • Öğrenmeye açık,
  • Öğretmeyi seven,
  • Motivasyonu yüksek,
  • İnsan ilişkilerinde uyumlu,
  • Kendisinin öğrenci olmasından yola çıkarak ders verdiği öğrencisini anlamaya çalışan,
  • Çabuk adapte olabilen,
  • Online özel ders verebilecek uygun bir ortama sahip olan,

Haydi, bir yandan üniversitede okurken hem iş deneyimi hem de ek gelir kazanmak istiyorsan hemen başvur.

İŞ’te imkanlarımız;

• Ücretsiz kayıt
  • Düzenli ve cazip aylık gelir
  • Ders vereceğin saatleri kendin belirle