Tam Zamanlı Mühendis Geliştirme Programı | Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.

• Kurum/Firma: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.
  • Pozisyon: Tam Zamanlı Mühendis Geliştirme Programı
  • İşveren Web Sitesi: https://www.tusas.com/
  • İşveren E-posta Adresi: nkose@tai.com.tr

Tam Zamanlı Mühendis Geliştirme Programı

Yurt içinde ilgili mühendislik fakültelerinde eğitim hayatlarını tamamlayan yeni mezun öğrenciler arasından, bölümünü ilk 25’de bitiren ve not ortalaması 3.00 üzerinde olan genç yetenekleri şirketimizde istihdam etmek istemekteyiz. Bu kapsamda ilgili öğrencilerimize de ülkemizin savunma sanayiinde millileşme atılımları içerisinde yer alma fırsatı sunmaktayız.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Temel Kriterler

• Üniversitelerin Uçak Mühendisliği, Havacılık Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği bölümlerinde okuyan,
  • 4. sınıf dönem sonu transkripti dikkate alındığında not ortalaması 3.00 üzeri olan ve bölümlerindeki sıralamada ilk 25’de yer alan,

Öğrencilerin şirketimizdeki mezunlara yönelik programlarımız ile ilgilenmesi durumunda özgeçmişlerini ve transkriptlerini nkose@tai.com.tr ye iletmeleri yeterlidir.

Mailde konu başlığı olarak “MGP Aday Başvurusu” yazılması yeterlidir.

Özgeçmişlerde cep telefonu, mail adresi ve 4 üzerinden son dönem not ortalamasının yazılması gerekmektedir.

Akabinde uygun değerlendirilen adaylar ile görüşme süreci başlatılacaktır.

Başvurular: nkose@tai.com.tr