Staj İlanları

• İşveren Web Sitesihttps://www.tokeninc.com/
  • İşveren Telefon: 0212 942 88 88

İlan Bitiş Tarihi: 08.04.2022

Token Finansal Teknolojiler, Türkiye’nin en büyük holdingi olan Koç Topluluğu’nun bir şirketidir.

Token olarak; perakendecilere devrim niteliğinde, yenilikçi ürünler, katma değerli perakende ve ödeme hizmetleri üretiyor ve Fintech ekosistemi için güvenli bir açık platform oluşturuyoruz. Yeni gelir akışları yaratırken gelecekteki ürün ve hizmetleri şekillendiren akıllı ödeme ve perakende platformları sunmak için cihazlar ve altyapılar geliştiriyoruz.

Şu anda 500.000’den fazla aktif ödeme terminalini ve bu terminallerde çalışan bankacılık, yemek kartı ve diğer perakende uygulamaları dahil 600.000’den fazla uygulamayı yönetiyoruz. İç görüleri gerçek dünya ürünlerine dönüştürüyor ve böylece işlerin maksimum verimlilikte yürütülmesine olanak tanıyan olağanüstü bir kusursuz müşteri deneyimi yaratıyoruz.

• Mühendislik, İşletme ve İdari Bilimler fakülteleri 3 ya da 4.sınıf öğrencisiysen,
  • Ödeme sistemlerinin geleceğini bizimle yazmaya hazırsan,
  • Finansal Teknolojiler ve Ödeme sektöründe benzersiz bir çalışma deneyim yaşamak istiyorsan,
  • Çevik ve uzaktan çalışma deneyimi yaşamak istiyorsan,