Etkinlik-Eğitim İlanları

Üniversite Öğrencisi | Argüden Yönetişim Akademisi Gençlik Ağı

İlan Bitiş Tarihi: 10.04.2022

Tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık iki haftalık bir Sosyal Girişimcilik ideathonu!

İşin uzmanlarından eğitim almak, atölyelerde uygulamalı bir şekilde öğrenme fırsatı yakalamak, ve öğrendiklerini projede uygulama fırsatı yakalamak için Aristo Sosyal Girişimcilik Programı’na katılmalısınız!

Aristo Sosyal Girişimcilik Programı kapsamında: Yönetişim ilkeleri doğrultusunda, girişimcilik ve inovasyon araç ve yaklaşımlarıyla;

• Toplumsal Şeffaflık
  • Katılımcı Demokrasi
  • Doğru Bilgiye Açık Erişim
  • Etki Odaklı Sivil Toplum
  • Kurumsal Sosyal Sorumluluk
  • Adil Toplum

Konu başlıklarında, sosyal etki odaklı, yeni sosyal girişimcilik proje fikirlerinin üretilececeği, hayata geçirileceği ve alanında profesyoneller tarafından verilen eğitimlerle destekleneceği bir program seni bekliyor!

Katılımcılarımızın her birini birer sosyal girişimci adayı olarak görüyoruz ve bu doğrultuda sorunların çözümünde etkin rol oynamalarını ve toplumsal düzeyde etki yaratabilmelerini sağlamak amacıyla problem tanıma – fikir üretme atölyesi ve iş modeli geliştirme eğitimleriyle bu süreci destekliyoruz.

Sen de kendini sosyal bir girişimci adayı olarak görüyorsan, toplumsal düzeyde etki yaratmak istiyorsan ve en yaratıcı çözümler benden çıkar diyorsan katılımını bekliyoruz!

16 Nisan tarihinde başlayacak Aristo Sosyal Girişimcilik Programı’nın son başvuru tarihi 10 Nisan, takvimine eklemeyi unutma!

16 Nisan

• Açılış Eğitimleri
  • Yönetişim Nedir?
  • Sosyal Girişimcilik Nedir?
  • Bir Sosyal Girişimcilik Hikayesi

17 Nisan