YABANCI UYRUKLU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE PART TİME İŞ İMKÂNI | BEKOTAŞ BOYA SAN TİC. A.Ş.

İlan Bitiş Tarihi: 02.05.2022

BEKOTAS BOYA SAN. TİC. A.Ş. olarak bu Dış Ticaret departmanımızda çalışmak üzere üniversitenizde öğrenim görmekte olan yabancı uyruklu öğrencilerinize part time iş imkânı sunmak istiyoruz. İş başvurusu için aramış olduğumuz şartları aşağıda belirttik. İletişim numaramızı ve mail adresimizi paylaşıyoruz. İlgilenen öğrenciler özgeçmişlerini mail yoluyla gönderebilirler. Ya da isterlerse adresimize gelerek elden teslim edebilirler.

İş Başvurusu için aranan özellikler:

• %100 İngilizce eğitim veren bölümlerde öğrenim görmekte olan 3. Ve 4. Sınıf öğrenciler – Fas, Gine, Mısır, Tacikistan, Ukrayna, Türkmenistan, Gürcistan, Abhazya, Rusya, Suriye, Lübnan, Tunus, Senegal, Burkina Faso, Mali, Ürdün uyruklu öğrenciler,
  • İletişim becerileri yüksek, kendine güvenen, azimli ve takım çalışmasına uyumlu

Başvurular: bekotas@bekotas.com.tr