Yazılım Uzmanı | Anadolu Hayat Emeklilik

İlan Bitiş Tarihi: 31.08.2021

Yeni teknolojileri yakından takip eden, projeleri dünya çapında ödüllere layık görülen, dinamik bir ekibin parçası olmak ister misin?

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. olarak, iştiraki olduğumuz Türkiye İş Bankası’nın, bize değer katan çalışma arkadaşlarımızın ve teknolojinin verdiği güçle; müşterilerimizi her zaman odakta tutarak; kendimizi sürekli geliştirmeye, sektörde örnek ve öncü olmaya devam ediyor, bununla gurur duyuyoruz! Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Yazılım Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.

İş Tanımı:

• Yeni yazılımların geliştirilmesi, yazılımların yeni sürümünün geliştirilmesi
  • Yazılımların tasarımının yapılması

Adaylarında Aranan Nitelikler:

• T.C. vatandaşı olmak,
  • Sınav tarihinde 33 yaşını doldurmamış olmak,
  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren; Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik, İstatistik, Yönetim Bilişim Sistemleri başta olmak üzere ilgili bölümlerden mezun olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 1 yıl süreyle tecil ettirmiş olmak,
  • Daha önce Şirketimiz tarafından açılan sınavların mülakat aşamasında başarısız sonuç almamış olmak,
  • Data Structure, algoritma ve yazılım geliştirme prensiplerine, nesne tabanlı ve çok katmanlı yazılım mimarileri konularına hakim olmak,
  • Net C#, Java, J2EE programlama dillerinden en az birinde yetkin olmak,
  • Tercihen Object Oriented Programlama konusuna hakim olmak ve servis tabanlı uygulama geliştirebilmek,
  • İyi düzeyde SQL veya PL/SQL bilmek,
  • Yazılım uygulama süreçlerinde karşılaşılan problem ve yeni durumlara göre çözümler üretebilmek; mevcut uygulama ve yazılımlara destek, bakım ve gereken durumlarda revizyon hizmetini verebilmek.

Sınav Başvurusu: Başvuru koşullarımız niteliklerinizle örtüşüyorsa sizi sınavımıza katılmaya davet ediyoruz. Başvuru sonuçları, sınav daveti ve mülakat süreçleri adaylara e-posta aracılığıyla duyurulacaktır.

*Başvuru yaparken kendileri hakkında gerçek dışı bilgiler veren adaylar, söz konusu durumun alım sürecinin hangi aşamasında fark edildiğine bakılmaksızın süreç dışında bırakılacaklardır.