Staj İlanları

Yeni Nesil Kariyer Deneyimi-Internship | Sabancı Holding

İlan Bitiş Tarihi: 29.05.2022

Job Description:

Sabancı Topluluğu şirketlerini (Akçansa, Aksigorta, AgeSA, Brisa, Carrefoursa, Çimsa, Enerjisa Enerji, Enerjisa Üretim, Kordsa, Teknosa, Temsa, SabancıDx ve Sabancı Holding) daha yakından tanımak, kendini geliştirebileceğin online eğitimler ile kariyerine farklı bir deneyim katmak, yaklaşık 2 ay sürecek online bir proje ile farkını ortaya koyma imkanı bulmak için sen de hemen başvurunu tamamla.

Qualifications:

• Türkiye’deki üniversitelerde veya T.C. vatandaşı olarak yurtdışındaki üniversitelerde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencisiysen,
  • Tercihen Mühendislik veya İktisadi & İdari Bilimler fakültelerinde okuyorsan,
  • Bu yaz stajın için fırsat arıyorsan,
  • Çok iyi derecede İngilizce biliyorsan,
  • Öğrenmeye hevesli, yeniliklere açık ve gelişim odaklıysan, iyi bir takım oyuncusu olduğunu düşünüyorsan,
  • Online veya hibrit çalışma modelleri ile iş hayatını deneyimlemek istiyorsan,

Yeni kavramının sürekli değiştiği iş dünyası koşullarına en iyi şekilde adapte olmak istiyorsan sen de hemen başvurunu tamamla!