İş İlanları

Pozisyon: Akademik Araştırma Danışmanı
Program Adı: Global Young Scholars

Hakkımızda

Global Young Scholars, lise öğrencilerine yönelik bir akademik araştırma danışmanlığı programıdır. Programımız, öğrencileri alanlarında uzman akademisyenlerle eşleştirerek, ortak araştırma projeleri geliştirmelerini ve akademik yayınlara imza atmalarını sağlar. Bu süreç, öğrencilere araştırma becerilerini geliştirme ve akademik kariyerlerine sağlam bir temel atma fırsatı sunar.

Pozisyon Açıklaması

Global Young Scholars bünyesinde, genç öğrencilerle birlikte çalışmak ve onlara akademik araştırma projelerinde rehberlik etmek üzere tutkulu ve ilham verici Akademik Araştırma Danışmanları arıyoruz. Doktora öğrencilerinden tam zamanlı üniversite akademisyenlerine kadar, araştırmaya gönül vermiş herkesi bu eşsiz fırsata davet ediyoruz.

Ana Sorumluluklar

• Lise öğrencilerine akademik araştırma projelerinde mentorluk yapmak.
  • Öğrencilerin araştırma konularını belirlemelerine ve projelerini geliştirmelerine yardımcı olmak.
  • Araştırma metodolojisi, veri analizi ve akademik yazım konularında rehberlik sağlamak.
  • Öğrencilerin araştırmalarını akademik dergilerde ve/veya konferanslarda sunmalarına veya yayınlamalarına destek olmak.
  • Öğrencilerin kritik düşünme, problem çözme ve akademik meraklarını teşvik etmek.

Aranan Nitelikler

• Yüksek lisans veya doktora derecesine sahip (Tercihen mevcut bir kurumsal bağlantıya (affiliation) sahip).
  • Akademik araştırma konularında derin bilgi ve deneyim.
  • Eğitim veya mentorluk konusunda tutkulu.
  • Genç öğrencilere sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşım sergileyebilme.
  • İletişim becerileri güçlü ve motive edici bir tutum.
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilme.

Neden Bizimle Çalışmalısınız

Global Young Scholars olarak, akademik araştırma dünyasında gerçek bir fark yaratma fırsatı sunuyoruz. Genç öğrencilerin bilimsel meraklarını keşfetmelerine ve akademik potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olacak, deneyimli ve ilham verici akademisyenlerle çalışıyoruz. Misyonumuz, geleceğin bilim insanlarını yetiştirmektir. Bizimle birlikte, bilginizi paylaşarak genç nesillere ilham verme ve onların akademik yolculuklarında rehberlik etme şansını yakalayacaksınız.

Position: Academic Research Advisor
Program Name: Global Young Scholars

About Us

Global Young Scholars is an academic research consultancy program for high school students. Our program pairs students with expert academics in their fields, enabling them to develop collaborative research projects and contribute to academic publications. This process provides students with the opportunity to enhance their research skills and lay a strong foundation for their academic careers.

Position Description

Global Young Scholars is seeking passionate and inspiring Academic Research Advisors to work with young students and guide them in academic research projects. We invite everyone who is dedicated to research, from PhD students to full-time university academics, to embrace this unique opportunity.

Main Responsibilities

• Mentoring high school students in academic research projects.
  • Assisting students in identifying research topics and developing their projects.
  • Providing guidance on research methodology, data analysis, and academic writing.
  • Supporting students in presenting their research at academic conferences or publishing their work.
  • Encouraging students’ critical thinking, problem-solving skills, and academic curiosity.

Qualifications

• Hold a master’s or doctoral degree (preferably with current affiliation)
  • Deep knowledge and experience in academic research topics.
  • Advanced proficiency in English.
  • Passionate about education or mentorship.
  • Ability to demonstrate patience and understanding when working with young students.
  • Strong communication skills and a motivating attitude.
  • Ability to adapt to flexible working hours.

Why Work With Us

At Global Young Scholars, we offer the opportunity to make a real difference in the world of academic research. We work with experienced and inspiring academics to help young students explore their scientific curiosity and maximize their academic potential. Our mission is to nurture the scientists of the future. By working with us, you’ll have the chance to share your knowledge and inspire the younger generation, guiding them on their academic journeys.

Başvuru adresi: info@globalyoungscholars.com