KPM Online Seminer Serisi

Uzaktan öğretim döneminde öğrencilerimiz, mezun adaylarımız ve yeni mezunlarımız için çalışmaya devam ediyoruz. Biz de bu süreçte yeniden şekillenen kariyer ve eğitim normlarına uyum sağlayarak Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak düzenlediğimiz kariyer etkinliklerini online ortama taşıdık! KPM Online serisinin devamı için takipte kalın! 

KPM Online - 9

KPM Online serimizin dokuzuncu yayınında ODTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Halil KALIPÇILAR ile bir araya geldik!

KPM Online - 8

KPM Online serimizin sekizinci yayınında ODTÜ Uygulamalı Matematik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömür UĞUR ile bir araya geldik!

KPM Online - 7

KPM Online serimizin yedinci yayınında ODTÜ Enformatik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Deniz ZEYREK BOZŞAHİN ile bir araya geldik!

KPM Online - 6

KPM Online serimizin altıncı yayınında ODTÜ ÖGEM Merkez Başkanı Prof. Dr. Oya YERİN GÜNERİ ile bir araya geldik!

KPM Online - 5

KPM Online serimizin beşinci yayınında ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yaşar KONDAKÇI ile bir araya geldik!

KPM Online - 4

KPM Online serimizin dördüncü yayınında ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Barış SALİHOĞLU ve araştırma görevlileri Gizem AKKUŞ ve Serhat SEVGEN ile bir araya geldik!

KPM Online - 3

KPM Online serimizin üçüncü yayınında ODTÜ KPM Merkez Başkanı ve ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Y. Eren KALAY ile bir araya geldik!

KPM Online - 2

KPM Online serimizin ikinci yayınında Uzman Psikolog Ülkü UNGAN ÖNDER ile bir araya geldik.

KPM Online - 1

KPM Online serimizin ilk yayınında Arçelik Global’den Kıdemli İşe Alım Uzmanı Sayın Gülnur YILMAZ ile bir araya geldik.