İş İlanları

Lisansüstü Bursiyer | Çukurova Üniversitesi Matematik Bölümü

İlan Bitiş Tarihi: 28.08.2024

Çukurova Üniversitesi’nde yürütücülüğünü Prof. Dr. Yılmaz Durğun’un yaptığı “Altinjektif ve Altprojektif Bölgeler Yardımıyla Halkaların Profillerinin İncelenmesi” başlıklı TÜBİTAK 1001 projesinde bursiyer olarak çalışacak ve bu alanda yetiştirilecek Matematik Bölümü mezunu öğrencileri aranmaktadır. Bu projede, modüllerin injektifliği ve projektifliği yeni yöntemler ile araştırılacaktır. Adayların, Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Bölümü’nde lisansüstü eğitimlerine başlamaları beklenmektedir. Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Bölümü lisanüstü başvurusu yapmak için gerekli koşullara ev akademik takvime “https://fbe.cu.edu.tr” linkinden ulaşabilirsiniz. 2024-2025 Güz dönemi için başvurular 22.07. 2024 tarihinde başlayacak olup 28.08.2024 tarihinde bitecektir. Detaylı bilgi için Yılmaz Durğun’a “ydurgun@cu.edu.tr” adresinden yazabilirsiniz.