Staj İlanları

• Pozisyon: Uzun Dönemli Pazarlama ve Satış Stajyeri
  • İşveren Web Sitesi: https://sagessetech.com/

İlan Bitiş Tarihi:31.08.2024

Senior çalışanlarımızın deneyimleri ve genç mühendislerimizin enerjileriyle büyümeye; ülkemizin milli yazılım geliştirme stratejilerine SAP ERP Güvenlik, ERP (Oracle, Microsoft Dynamics, Sales Force) Güvenlik ve Siber Güvenlik alanlarında SAGESSE TECH R&D Labs kapsamında geliştirdiğimiz katma değeri yüksek ürünlerimizle katkıda bulunmaya devam ediyoruz.

Her sene olduğu gibi bu sene de uzun dönemli pazarlama ve satış staj programımızla uluslararası çalışma ortamında deneyim kazanmak, senior bir teknik ekiple dirsek teması halinde ürünün pazarlama ve satış süreçlerini öğrenmek, özellikle SAP ERP Güvenlik alanı başta olmak üzere ERP Güvenlik & Siber Güvenlik alanlarında kariyer yapmak isteyen genç adaylarımızı programımıza başvurmaya davet ediyoruz.

Üniversitelerin tercihen İşletme, Ekonomi, Yönetim Bilişim Sistemleri ve ilgili bölümlerinde 2. Veya 3. Sınıf öğrenciyseniz ve 1 yıl boyunca ekibe destek olabilecekseniz,
SAP ERP Güvenlik başta olmak üzere ERP Güvenlik & Siber Güvenlik alanında kariyer yapmak istiyorsanız ve Satış-Pazarlama-Araştırma-Öğrenme-Yazılım konularında tutkuluysanız,
Ekip ile çalışmaktan keyif alan; yaptığı işe kendi bakış açısını ve merakını katan; iletişim ve planlama becerisi, takip ve koordinasyon yeteneği yüksek; disiplinli, sorumluluk bilinci gelişmiş ve analitik bakış açısına sahip biriyseniz,
başvurularınızı bekliyoruz.

Program süresince sizden beklentilerimiz ne olacak:

Pazarlama ve İş Geliştirme departmanının tüm süreçlerine destek vermek.
Pazar araştırmaları yapmak, trendleri takip etmek.
Potansiyel müşterileri tespit etmek.
Toplantı organizasyonlarını yapmak için müşterilerle iletişime geçmek.
Dikey pazarlama stratejilerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak.
Satış stratejilerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak.

Başvuru: HR@sagesseconsultancy.com