İş İlanları

• Pozisyon: Reeder Genç Mühendis Yetenekler
  • İşveren Web Sitesi: https://reeder.com.tr/

İlan Bitiş Tarihi: 25.04.2024

Mühendislik Departmanında Uzmanlar Aranıyor!
Sektöründe lider konumda olan bir firma olarak, kaliteli ürün ve hizmetlerimizle müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedeflemekteyiz. Yenilikçi yaklaşımlarımız ve sürekli gelişen vizyonumuzla sektördeki başarı grafiğimizi artırmaktayız.
Reeder, tablet, cep telefonu, dizüstü bilgisayar, giyilebilir teknoloji ürünleri ve şimdi de elektrikli araçlar üreten bir lider teknoloji firması olma yolunda ilerlemektedir.
Siz de bu dinamik ve motive edici ortamda kariyerinizi bir adım öne taşımak, bu heyecanlı yolculukta bizimle birlikte geleceğe yön vermek, yenilikçi projelere imza atmak istiyorsanız başvurularını bekliyoruz!

Pozisyonlar: Makine Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Elektrik-Elektronik Mühendisi

Genel Nitelikler

• Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinden mezun ve/veya son sınıf öğrencileri,
• Elektrikli araç projelerine katılmış ve/veya Teknofest’te elektrikli araç yarışmalarında yer almış,
• Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip,
• Samsun lokasyonunda çalışabilecek,
• Otomasyon, enerji sistemleri veya elektrikli araçlar ve üretim süreçleri konusunda bilgi sahibi,
• Tercihen İngilizce dil bilgisine sahip,
• Gelişime açık, analiz becerisine sahip,
• Çevre bilincine sahip, hayvanlara duyarlı olmak,
• Ekip çalışmasına uyumlu ve iletişim becerileri kuvvetli.

İş Tanımı

Mühendislik Departmanımız, enerji verimliliği, otomasyon ve inovasyon alanlarında uzmanlaşmış bir ekibi bünyesine katmak üzere, Makine Mühendisi, Elektrik Mühendisi ve Elektrik-Elektronik Mühendisi pozisyonlarında değerli takım arkadaşları aramaktadır.
• Üretim hatlarının optimize edilmesi için mühendislik çözümleri üretmek,
• Üretimde kullanılan makinelerin bakım ve onarımlarını planlamak ve yönetmek,
• Ekip içinde sorumluluk almak ve projelerde liderlik yapmak,
• Üretim süreçlerinde kalite standartlarını belirlemek ve bu standartları sağlamak için gerekli kontrolleri yapmak.

Peki Bizde Senin İçin Ne Var?

Reeder olarak fırsat eşitliği sağlamakta kararlıyız.
Çeşitliliğe değer veriyoruz ve ırk, din, renk, ulusal köken, cinsiyet, yaş, medeni duruma göre ayrımcılık yapmayız.
Çeşitli ödüllendirme sistemimizle başarıyı her zaman takdir ederiz.
Kişisel, mesleki ve teknik yetkinliklerini sürekli geliştirebilir, kariyerini destekleyecek eğitim programlarına katılabilirsin.