Staj İlanları

Tam Zamanlı Stayjer | BSH Ev Aletleri A.Ş.

İlan Bitiş Tarihi: 25.04.2024

Üretimden finansa, yazılımdan Ar-Ge’ye kadar birçok alanda staj fırsatı Generation BSH’de var!

Peki sen var mısın?

Öğrencilik hayatına gelişim dolu benzersiz bir kariyer deneyimi katmak, global ekiplerle inovasyon odaklı projelerde çalışarak kendi işini yönetebileceğin BSH dünyası bir başvuru uzağında.

Generation BSH ile işe alım adımlarını başarıyla tamamla, aramıza Proje Öğrencisi olarak katıl, geleceği birlikte şekillendirelim.

Business (HR, Marketing, Sales, Customer Service, Accounting, Finance, Purchasing)
Engineering (R&D, Production, Quality, Supply Chain, Logistics)*
IT (Data Science & Analytics, Software Development, Cyber Security, AI(RPA), Project Management, Architect)

Gelişim dolu ve global bir kariyer hayal ediyorsan,
Yazılı ve sözlü İngilizce becerine güveniyorsan,
Lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencisiysen,
Haftanın en az 3 günü hibrit bir düzende çalışabileceksen başvurunu bekliyoruz!
Her bir adımda başarılı olan aday, bir sonraki adıma ilerleyebilecek. Program başlangıcı ve işe alımlar Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında olacak.